Kohti menestyvää liiketoimintamallia

Nyt on tarjolla selkeä rooli ja kuvaus liiketoimintamallille. Samalla lukija saa oivallisen työvälineen oman liiketoimintansa dynamiikan analysointiin kehittämiskohteiden paikantamiseen.

Kirja on saatavissa hyvin varustetuista kirjakaupoista sekä suoraan kustantajalta osoitteesta info@liikekirjat.fi

Lue lisää »

Menestys on valinta

Asiantuntijatalo on kokeneiden eri alojen kehittämisasiantuntijoiden verkosto

Lue lisää »

Kuinka voimme auttaa?

Liiketoiminnan uudistaminen

Uudistuminen mahdollistaa liiketoiminnan menestyksen. Kannattavan liiketoiminnan perusta linjataan strategiassa ja konkretisoidaan liiketoimintamallissa. Liiketoimintamallissa on kyettävä tunnistamaan liiketoiminnan menestystekijöiden välinen harmonia.

Lue lisää

Toimintakulttuurin muutos

Toimintakulttuuri sisältää sekä näkyviä että näkymättömiä osa-alueita ja ne voivat olla menestyksen perusta tai sen este. Toimintakulttuurin muutos edellyttää näkymättömien koodistojen näkyväksi tekemistä, jotta niitä voidaan muuttaa.

Lue lisää

Osaamisen kehittäminen

Osaamisen kehittämisessä on kysymys tiedon muuttamisesta toiminnaksi. Tässä tärkeä apuväline on osaamisen mallintaminen; miksi jollakin on aina motivoituneimmat työntekijät tai tyytyväisimmät asiakkaat.

Lue lisää

Onnistunut asiakaskokemus

Asiakaskokemus syntyy asiakkaalle viestinnän, palvelun ja käyttökokemusten kautta useissa eri kanavissa. Asiakkaan tilanteen, tarpeen ja odotusten tunnistaminen auttaa meitä rakentamaan odotukset ylittävän asiakaskokemuksen. Lähtökohtana on asiakkaasi kuunteleminen ja ymmärtäminen.

Lue lisää