Kohti menestyvää liiketoimintamallia

Kohti menestyvää liiketoimintamallia on kiinnostava matka strategian ja operatiivisen toiminnan väliseen maastoon, liiketoimintamalliin. Termiä käytetään liike-elämässä yllättävän sujuvasti ja yleisesti huolimatta siitä, että selkeää ja yksiselitteistä määrittelyä liiketoimintamallille ei tutkimusten mukaan ole.

Nyt tarjolla on selkeä rooli ja kuvaus liiketoimintamallille. Samalla lukija saa oivallisen työvälineen oman liiketoimintansa dynamiikan analysointiin ja kehittämiskohteiden paikantamiseen.

Kirja on mukaansatempaava ja provosoi ajattelemaan. Analysoinnin ja selittämisen sijasta kirjassa on keskitytty raikkaisiin näkökulmiin ja mielenkiintoisiin löydöksiin. Esimerkkejä löytyy häpeilemättömän laajalta rintamalta liike-elämästä ja historiasta, eläinmaailmaa unohtamatta.

Tämä teos sopii kaikille liiketoiminnan kehittämisestä kiinnostuneille; liiketoimintajohdolle, yrittäjille, esimiehille, julkisten organisaatioiden johdolle ja liiketalouden opiskelijoille.


Esa Saarelainen, KTM, on kokenut strategian ja asiakassuuntautuneen liiketoiminnan uudistaja. Hän on toiminut yli kymmenen vuotta konsulttiyhtiöissä osakkaana, yksikön johtajana, toimitusjohtajana ja hallituksen jäsenenä. Lisäksi hänellä on kymmenen vuoden kokemus myynnin ja markkinoinnin johtotehtävistä.


Hinta: 34 €
ISBN: 978-951-9155-28-9
Sivumäärä: 104
Sidosasu: kovakantinen
Julkaisupäivämäärä: 08/2013
Kustantaja: Suomen Liikekirjat
Saatavuus: varastossa
Tilaukset sähköpostitse osoitteesta: info@liikekirjat.fi